Gnrggh

Avogtil står stampen i stå.
Jeg er blitt litt mer selvstendig på verkstedet, men derfor får jeg ikke så mye hjelp heller, sannsynligvis fordi jeg ikke maser så mye. Altså, om du skal hjelpe elleve stykker og en maser fjorten ganger og en annen to, så hjelper du nok den som har mast fjorten først. Fugleungen med det rødeste nebbet.
Det jeg har gjort på skolen i dag er å borre tre hull. Og ventet på hjelp. Og dett var dett. Det vil si, fire hull faktisk, men det fjerde ble ovalt.
Strålende.
Hvordan i fanes kan et borehull bli ovalt om underlaget er vannrett? Jeg bruker et bladbor som er slipt ned fra 30 mm til 28, og den kan jo ha blitt skjev i slipinga, men likevel skulle da hullet ikke blitt ovalt? Jeg mener, om det ene bladet skjærer i større radiuis enn det andre, ville det jo likevel ikke blitt ovalt! Og boret står rett i kjoksen, det har jeg sjekket åttogførti ganger.
Da jeg oppdaget at det fjerde hullet ble ovalt, tenkte jeg at jeg var sur og sliten, så jeg orket ikke akkodere mer og gikk hjem. Men da jeg kom tilbake på skolen litt mer opplagt, her er det snakk om grader altså, men likevel, ble alle , samtlige, det ganske kvanta prøvehull ovale. Kjempegreier.
Nå er jeg sur.
Og det kommer jeg sikkert til å bli igjen i morgen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hvis hullet blir ovalt tyder det at emnet du borer i beveger seg

frk. Figenschou sa...

Det var det første jeg tenkte og, men nei, det var festet med intet mindre enn tre tvinger og alt sto fast og alt var i vater.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...