dentalmental

I går var det en som sa til meg at jeg så så samisk ut med tennene mine.
Og en gang sa mannen at jeg sikkert måtte vise leg så ofte på grunn av tennene mine.
Jeg synes de ser ganske vanlige ut, for å være ærlig, men det er forsåvidt sant at de er litt preget av å ha møtt et betonggulv i stor fart.
Før det, var jeg lett overbitt og gikk med plate som absolutt alle alle gjorde i min barndom og ungdom. Og så dro jeg på tur med sommerklubben til Hammerfest og slo overtennene omtrent ut igjennom underleppa, sånn går det når du hopper i sovepose og noen spenner bein på deg. Og da fikk jeg NY plate, denne gangen en som skulle dytte tennene ut igjen. Men det gadd jeg ikke holde på med så lenge, for det var sånne skarpe stålfjærer som jeg liksom kunne kjenne skrape mot baksiden av fortenne, og nå var jeg blitt litt var på akkurat det der med hvordan fortennene opplevdes.
Kjeveortopeden syntes selvsagt det var idiotisk å slutte med plate og lovte meg evig pine, men det har ikke jeg lagt noe særlig merke til. Bortsett fra at jeg ofte må vise leg, men jeg tror ærlig talt ikke det er på grunn av bittet mitt.

En gang sa bestemora til mannen (hun og familien min kommer fra samme siden) (av bøkfjorden): Figenschouene ja, de hadde alltid så fine tenner.....

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...