hjerne, hjerte, kne og tå, kne og tå

Nå som jeg ikke går på skole, og oppdager både hvor fint det er, og hvor dyrt det er å ha lån i lånekassa, tenker jeg jo for eksempel litt på å flytte hjem til Kirkenes. Ellereller! å flytte til New Zealand eller Portugal eller Vardø eller noe annet eksotisk og spennende.
Jeg er ikke helt ferdig med verden. Men jeg vil jo til Kirkenes til slutt. Tror jeg. Jeg tenker mye på hva jeg skal gjøre nå, hve neste steg blir. Min kompis Bernt sier jeg må lytte til hjertet.
Men jeg vet ikke helt, jeg synes det prater mye skit.
Og egentlig vet jeg ikke om det er noen god ide å lytte til en muskel som tilogmed er tverrstripet og oppfører som den er langsstripet eller hvordan det var, jeg tror hjernen strengt tatt er mye bedre skikket til den saken.
Men hjernen er ikke så interessert i oppgaven, den vil heller spille Scrabble på nett, så jeg har visst ikke noe annet valg enn å ta til takke med hjertet.
Hjertet. Det sier at det er viktigere å kunne dra på hytta enn å kunne kjøpe koriander på søndagene. Dessuten er Finnmark en helt annen plass enn resten av Norge, lengre borte fra resten enn Norge enn resten av Norges avstand fra Finnmark, og selv om veldig veldig mange finnmarkineger er kunnskapsløse idoter og stemmer frp, er det det som er hjemme.

Men det hadde vært fin å bo en plass jeg ikke vet noe om og som er helt ny for meg.

Eh. Og så må jeg vel tjene litt penger kanskje.

Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...