Google analytics og romalderen. Hjelp?

Jeg forsøker å installere google analytics på siden min, noen med erfaring?
Mine besøkstellere er enten i dvale eller litt for lemfeldige, så jeg tenkte google skulle få stramme grepet om livet mitt og slippe dem inn som besøksteller også- de eier jo allerede bloggen.
Men så går det ikke. Jeg har limt koden inn i HTML-malen, men på siden min får jeg bare opp
Sporing er ikke installert Sist kontrollert: 31.des.1969 16:00:00 PST
Jeg reagerer jo litt på effektiviteten i å kun ville sjekke en nettside i tidsrommet før intenett ble funnet opp. Da er det jo ikke så rart man ikke finner noe, mener jeg, men det hjelper jo ikke meg at JEG skjønner at det er idiotisk når man ikke finner noen knapp der det står "but please also check within space age".

Noen som har noen tips?

4 kommentarer:

Nick Muddyfoot sa...

Det ser ut til at Politiets SikkerhetsTjeneste ikke tok seg bryderiet med å sette sporing på deg sist du ble kontrollert.

Uora sa...

För länge sedan fick man låtsas vara ett företag för att få det att funka - och så fick man ta bort allt det där med reklam för sitt företag och så efteråt.
Annars funkar sitemeter.com relativt ok - enkelt att installera i varje fall. Enklast är nog susnet.nu - på svenska dessutom :-)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Fader, er så lenge sida jeg installerte at jeg ikke husker hvordan jeg gjorde det...Husker jeg ga opp i første omgang og så fikk det til til slutt. Det hjelper deg lite, bortsett fra å vite at du er like dum som meg. Så om du får det til nå straks så er du smartere enn meg, evt. mer tålmodig....eller noe.

frk. Figenschou sa...

det står fortsatt at den ikke er installert- men jeg får opp statistikken. Det bør kanskje være uroovekkende at de kan måle en side jeg ikke har installert sporingskoden i- eller så er den dummere enn meg.

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...