jeg, (kongen) og statskassa

Jeg drømte jeg var kongen og hadde stukket av med statskassa. Jeg var meg altså, men det var jeg som var kongen. Og det var ingen som visste at det var jeg som hadde stukket av med statskassa, alle bare Men hvor ER statskassa? og jeg bare Hmhmhm. Jeg hadde gjømt den under batteridekslet på mobiltelefonen min. Den var en ganske solid bunke med sedler, og jeg hadde egentlig ikke tenkt å bruke den til noe, jeg vet ikke helt hvorfor jeg hadde knabbet den, bare fordi jeg kunne, tror jeg.
Men nå ville jeg egentlig levere den tilbake, for det var jo tross alt statskassa. Dessuten ville jeg helst ikke bli fersket. Jeg tror søstersen også var sånn halvinnvolvert i at det var jeg som hadde den, iallefall var hun involvert i å levere den tilbake, som begynte å haste, for nå begynte menn med bart å bli ubehagelig nærgående, og det var torsdag og jeg skulle på folkedans og ville bli ferdig med dette statskassetullet jeg hadde surret meg inn i.

Så vi gjømte den i en liten rosa latexparaply, og så gikk vi inn i en lekebutikk der vi stilte oss opp og diskuterte om Solveig ville ha sykkel eller ikke, mens vi gjorde det hang jeg fra meg paraplyen ved sykkelen, og så gikk vi så tilforlatelig vi kunne. En av damene i butikken ropte, Unnskyld, er dette deres paraply? men så hørte vi Men her ER jo statskassa! og vi dro på folkedans.
Det var ikke så mange der, og det var en stund siden jeg hadde vært der, så jeg hadde glemt alle trinnene, heldigvis starta det med reinlender som ikke er det vanskeligste men som irriterte meg ørlite siden jeg gikk på folkedans og ikke gammeldans. Jeg fikk danse jente sjøl om hun jeg dansa med også var jente, for jeg var så dårlig å danse at om jeg skulle danse gutt kom jeg aldri til å lære meg jentetrinnene.
Og jeg fikk det ikke helt til heller, instruktøren ropte instruksjoner til meg og Terje spilte hardingfele, det ble bare tøv men så fikk jeg det litt til, så tok vi pause og så kom jeg på at faen, jeg skulle tatt statskasa ut av mobilen for nå kan jo alle se på simkortet og telefonkontakter at det var jeg som hadde pengene hele tiden.
Men jeg var jo konge så det var ikke så vanskelig å komme til statskassa igjen, og jeg fikk lurt til meg telefonen natterstid ved en mitshubisji pajero, og jeg tror nok det gikk bra. Sjøl om jeg måtte dra tidlig fra folkedanstreningen på grunn av dette.

Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...