riktig så rett og så interessant altså

I dag hadde Ploy enda mindre begrep om saker enn meg, hun trodde for det første at det var fredag, dermed for det andre at hun skulle på fest i kveld, og for det tredje at vi skulle levere oppgaven på mandag. Det skal vi ikke, vi skal levere tirsdag. Neste tirsdag faktisk. Dermed fikk hun en hel uke ekstra, hvilket gjorde henne helt apatisk. Hun trodde hun skulle bli nødt å jobbe hele helga, nå har hun flere uker på seg omtrent, hva skal man bruke all den tiden på?

I dag har mine besøkende brukt gjennomsnittlig 00:00:00 sekunder inne på bloggen min. Det er endel som har vært innom, men de har ikke brukt noe tid på å være her. Før det har gått et sekund har samtlige kommet seg videre. Det er åpenbart åpenbart at det ikke er noe å hente her for tiden.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Heisann! Takk for sist! Det var den helga vi ikkje traff kvarandre i byn.
Eg har vært litt fraverande på internettet i det siste. Lover ikkje at det kommer til å bli så mykje bedre... Og det gjelder generelt internett. Ikkje spesielt din blogg altså!
Eg var jo innom bloggen din nå, og har vært her i mange sekunder allerede! :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Nå skal jeg henge her litt så den statistikken blir litt bedre.
Har du sjekka trafikkilder i statistikken? Jeg har hatt noen merkelige inngangssider i det siste og frykter ugler i mosen, spam, svindel....

Stakkars forvirra Ploy.

frk. Figenschou sa...

ja, det er dette med bloggtellere da, den ene viser 315 besøk fra en eler annen mystisk spamside, men har ingen måling på hvor lenge de blir. Google analytikks sier at det har vært ca 50 på bloggen, men at de har vært der i null sekunder.
Bloggtellere altså.

Og ja Ingrid, jeg sto jo på et gatehjørna og venta hele helga jeg... nå trøster jeg meg med druebildet ditt.

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...