fyll i her:

Jeg forsøker å aktivisere meg selv. Det burde vært forholdsvis lett men er forholdsvis vanskelig. Alle de store tunge tingene er gjort, så de små lette, de blir enormt store og tunge og seige og vanskelige.
Resten av klassen er dessuten i Milano, og spiser is og knipser med tærne, så det er ekstra vanskelig å motivere seg selv.
I går brukte jeg absolutt hele dagen på å fylle i et skjema. Og jeg er ikke ferdig med det enda. Jeg hater sånne dager.
Nå er det ikke bare min feil at det tok så lang tid, det er Byråkrati som Kunstnerisk Uttrykksmiddel.
En i klassen, som heller ikke er i Milano, ble så lei at han bestemte seg for å bare skrive alt som muligens skulle stått i skjemaet på en lapp og gå og levere i resepsjonen.
I utgangspunktet hadde min klasse bedt om utsettelse, fordi dette er et skjema hvis innhold skal brukes på skolens nettside i forbindelse med eksamensutstilingen. Tidsfristen var satt såpas lang tid i forveien at ingenting var ferdig, så vi ba om utsettelse men fikk beskjed om at det var helt umulig. Dessuten hadde vi da vitterlig tid til å dra til Milano?
Så fikk vi mail om at siden det ikke var sendt noe, fra noen, i noen klasser, ble fristen utsatt. Men nå er det dags, altså.

For å komme til skjemaet må man finne riktig mail, og den heter selvsagt ikke noe sånt som deadline form exibition eller noe relatert, det viser seg når jeg finner den at den heter Imortant Info. (med skrivefeil.) Vi får noe sånt som tyve mail om dagen så bare det å finne den tok sin tid. Der fins det en link, som tar deg til intranett, og en side med info. Alt som skal fylles i skal faktisk fylles i forskjellige skjema, man må fylle ut ett for utstillingen og ett for nettsiden, selv om informasjonen skal være den samme. Jeg trykker på linken til utstillingen og kommer til et innloggingsvindu.
Jeg fyller i det brukernavn og passord som jeg bruker på skolen. Som, får jeg påpeke, av "praktiske årsaker" er på over femti bokstaver. Bæææært. Feil. Jeg forsøker fire ganger til, med så mange bokstaver blir det jo fort feil. Bææært.
Jeg går tilbake til den første intranettsiden og finner et annet brukernavn og passord der, tilbake til innloggingsvinduet, bæææært, forsøker igjen, bæææært.
Jeg kjenner skolen min, så jeg ber om å få tilsendt nytt passord.
Og det får jeg faktisk, men blir fanget i en uendelig løkke der jeg bare får be om nytt passord men aldri logge inn.
Jeg stenger ned alt, åpner opp, logger meg inn på intranett med min femtibokstaversinnlogging, kommer til intranettsiden, derfra videre til den nye siden, bruker det nye passordet, og kommer inn!
Men ikke til det skjemaet det står om i mailen: til en profilside på wordpress.
Sukk.
Jeg leter litt rundt etter måter å komme meg bort fra den på, kommer i vanvare for å stenge den ned, logger inn igjen, forsøker å finne en måte å komme meg bort fra den, og heldigvis oppdaterer jeg siden litt sånn der i desperasjon, og da dukker skjemaet opp!
Hurra!
Bortsett fra at det bare har plass til tre verk, og jeg må registrere fire.
Skal jeg da fylle inn to verk i samme rubrikk?
Sukk.

Jeg sender en mail til den vi har fått beskjed om å sende mail til i slike tilfeller, og får dette svaret:
re: problemer m skjema: FRÅNVARO FRÅN KONTORET!
If you send your website info please don't forget to fill in PUL/Personal Data Act form and leave it at the reception otherwise we can not publish your address!

Ok, så den som skal svare er ikke på kontoret og vil uansett bare snakke om andre ting. Jeg sender mail til den som har sendt ut Men-til-Milano har-dere-tid-til-å-dra!-mailen, og venter forsåvidt enda på svar.

Ikke at jeg er så optimistisk da.
Jeg tror kanskje jeg gjør som han i klassen, leverer tekst og problem til resepsjonen.

Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...