Konsentrasjon? Hvem, jeg?

Og i natt drømte jeg at jeg vant feleklasse B på Landskappleiken. Den som har hørt meg spille fele vil si at dette er enda mer fantastisk og usannsynlig en drømmen om å være en del av en invasjonsstyrke fra en fremmed planet.
Jeg tror jeg vant på walk-over. Det var noe som gjorde at de andre ikke møtte opp. Men jeg var strålende glad og stolt og fornøyd likevel.

Jeg tror kanskje denne drømmen kommer av en tanke jeg har leflet litt med: selge fela? Det er umulig å få øvd sånn som jeg bor nå. Og den hadde hatt det bedre hos noen andre som faktisk spilte på den. Og jeg går rundt og innbiller meg at jeg trenger pengene. Det gjør jeg ikke. (Det gjør jeg ikke! Dette må jeg skrive sånn at ikke hverken mamma eller pappa skal ringe og bekumre.) (Jeg er 34 år!) (Men det er jo fint å bli passet på.) (Men jeg er voksen altså.)
Det kunne jo være jeg hadde angret om jeg hadde solgt den, dessforuten. For det tror jeg faktisk. Jeg elsker jo fela mi. Med den gamle, rare, fine lyden sin.
Det beste hadde egentlig vært å lånt den bort til noen som vil spille på den. For den har det ikke så bra sånn som den har det nå, uspilt og ensom. 

Dette tenker jeg mye på. Jeg har nemlig en milliard ting som må gjøres, så da bruker jeg ca 60 % av tankekapasiteten min på ei fele som er i Kirkenes, og hvordan jeg skal forholde meg til den. Sukk.
Og blogger. Og bedriver et slags indre slaraffenliv.
Ikke lurt. Neineinei.

5 kommentarer:

Bergljot sa...

Ikke bytt den i ei ku, iallfall. Morsom blogg, morsom drøm :-)

frk. Figenschou sa...

jeg er så glad for at du er tilbake.

Bergljot sa...

og jeg er glad for at du fortsatt er her. Som en klippe. Bloggklippe!

Polly S Jones sa...

å nei da. du har ikke lov til å selge. Er glad for at jeg snubla innom bloggen igjen.
Du får ikke lov rett og slett.

Til og med om det var du som hadde slått meg siste året i b-klasssa.
Sjøl om du drømmer at du vinner a-klassa får du ikke lov til å selge.

Men må si at jeg likte det at du drømte om b, og ikke a-klassa. Drømmene dine er ikke veldig stormannsgale

frk. Figenschou sa...

litt realisme stikker jo innom iblandt.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...