menne hæeh?

Jeg leser nesten alle bloggene jeg leser, i Feedly. Jeg vet ikke hvordan dere andre gjør det, men jeg er faktisk svært sjelden innom den faktiske bloggen.
Og fordi jeg er selvopptatt, sjekker jeg innimellom hvor mange som følger meg i sin Feedly. Det har pleid å ligge på sånn tretti- førti.

Til heromdagen. Eller heromuken egentlig. Da plutselig hadde en sånn tretti- førti mennesker forlatt meg og jeg satt igjen med fem. Wått?
Hvordan har jeg klart å provosere eller kjede folk sånn til de grader at de har stormforlatt meg i sluttet tropp?
Se, det er meg et mysterium.

Samtidig må jeg innrømme at jeg ikke har tenkt å endre på noe uansett. Her tar man det man får, sådetså. Jeg er ikke mer generøs enn som så. Men det var kanskje litt rart at alle skulle innse det akkurat samtidig.


9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har varken Feedly eller Bloglovin eller något annat sånt där (jag har noll koll på det). Jag läser alla bloggar jag följer via datorns lilla knapp för rss-prenumeration. Heter det något?

Oavsett vilket, jag är alltså en av dina läsare som borde ligga utanför statistiken. Men jag är här. Så att du vet.

frk. Figenschou sa...

Og det er jeg veldig glad for.

Rødhette sa...

Jeg er en av dem som er innom selve bloggen din og leser trofast det du skriver. :)

frk. Figenschou sa...

det som er litt artig nå er at susende lus-bloggen og røde hette er omtrent de eneste bloggene jeg IKKE har i Feedly. Og det er fordi jeg tross alt liker å klikke litt rundt på internett for å sjekke om det har hendt noe hjemme hos folk.

Tenkerbell sa...

Æ les dæ. Via Bloglovin. Å det e fortsatt et helsikkes styr å kommentere! Det her e fjerde gangen æ prøve på det her innlegget.

Tenkerbell sa...

Fantastisk! Så æ kan altså kommentere fra Gartnern sin mac, men ikke min egen. Blogger lik mæ ikke...

frk. Figenschou sa...

nei men æ kan ikke kommentere hos dæ heller, så nåkka e det nu.

frk. Figenschou sa...

Å, ja, nu va det jo ikke meninga å skriv- nei, nå var det nå ikke meningen å skrive et sånt innlegg der alle kaster seg over meg og forsikrer meg om at joda, jeg er så flink atte, men det er jo litt rart at man mister nesten førti faste. Og dem kan man jo ikke spørre.

paaskeharen sa...

Jeg pleier bare å klikke meg videre fra min egen side. Blir forvirra over å høre at det finnes alternativer. Too many choices.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...