rutinekontroll

Jeg dro aldri til havet med printeren. Jeg gikk i koksbingen og kledde på meg fyrbøterutstyret og fyrte opp gammelmacen, og da ble det som det skulle. Jeg går utfra at det går an å få også macverket til å skrive ut fargene som de skal være om man finner ut...ja det man må finne ut. Det er vel det som er problemet. Hva er problemet?

Jeg kan ikke drive å bruke gammelmacen i arbeidstiden sånn der, det blir tull i rutinene mine. For jeg har det sånn at jeg bruker macverket til arbeidet, og når arbeidstiden er over, skrur jeg på gammelmacen. Når man har hjemmekontor og avstanden fra kontor (arbeid) og fritid (sofa) er knappe fem meter, er det viktig å skille det som skilles kan. Ingen tv-serier på nymacen. Ingen kaffe på ettermiddagen.

Akkurat nå har jeg veldig mye kontorrelatert som må avsegstyres. Noe av det er helt sinnsykt viktig, når jeg tenker meg om. Men det gjør jeg ikke så jeg driver og utsetter litt, det er liksom så mye å ta tak i. Og det er ulikt meg. Da jeg tok master, leverte jeg mastereksamen noen dager før tiden, bare sånn for sikkerhets skyld. Vel. Snart er vel listen med viktige ting tømt. Og da har jeg vel ikke noe annet valg enn å starte på listen med sinnsykt viktige ting.

Men først: kaffe. Det er jo arbeidstiden.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...