Dårlig stemning? Hvilken dårlig stemning?!

Tanakofta synes det er litt dårlig stemning på bloggen. Om jeg ikke kan skrive et innlegg om hva som er bra med å bo i Kirkenes?
Men jeg er jo ikke helt der enda, det er det som er problemet. Så lenge jeg ikke har min egen plass å bo, bor jeg ikke her. Da er jeg fortsatt i den tilstanden at jeg er på vei bort, tilbake til Stockholm. Bare at det er jeg jo ikke nå, rent fysisk.
Jeg fikk en mail av en nordnorgesbasert kompis som egentlig kommer fra Stockholm, i går. Det var en lengre harang over, jah, byplanlegging egentlig, og hvordan det ofte ikke fungerer i nord. Han unnskyldte seg litt og sa at jeg hadde sikkert noen tretthetsbrudd i hjernen som Stockholm hadde foråsaket. (Mine ord, husker ikke hvordan han ordla seg). Men det har jeg ikke. Jeg ble aldri så engasjert i Stockholm, jeg var jo bare der på ferie. En ferie som dro litt ut riktignok, men Stockholm var aldri mitt problem, det var stokkeholmerne sitt problem. At han er så irritert og indignert nå, er et godt tegn, for da tror jeg at han kommer til å bli her i nord en stund.
Det er litt artig når vi prater sammen, for vi svorsker til hverandre begge to. Men han forstår jo nordnorsk som en nesteninnfødt og det samme gjelder meg og svensk.

Nuvel, iallefall, jeg tok det der kjellerrommet, så nå har jeg ateliér. Jeg skal kjøpe meg en potteplante! Da blir det så trivelig der atte. Jeg er veldig opprømt over begge disse to siste faktum.
Ateljé! Hurra!

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...