Kommentarer

En ting som er dumt er at jeg ikke kan legge igjen kommentarer på andres blogger. Det har jeg jo ofte lyst til. Både fordi jeg har noe jeg vil si men også fordi jeg vil gi et lite pip. Men det går ikke. Det er liksom ikke et poeng heller å framstå som unødvedig introvert. Eller uinteressert. Men sånn blir det nå. HEI HEI ALLE SAMMEN! SÅ ARTIGE BLOGGER DERE HAR!
Ble ikke helt det samme, kjenner jeg.
Det virker som det særlig er blogspot-blogger som er problemet. Og jeg tror kanskje grunnen er google + ghostery, men å stenge ghostery funker heller ikke. På wordpress må jeg kommentere som om jeg var hjemmesiden min, det er heller ikke rett.
Alt er feil!

Jeg har iallefall oppdatert lenkegjengen. Åtminstone. Jeg hadde nær sagt, noen som har samme problem? Men isåfall klarer du ikke legge igjen en kommentar for å fortelle om det...
HEI HEI ALLE SAMMEN!
Jaja.


3 kommentarer:

Rødhette sa...

Hurra! Jeg står på listen din! *frydefull*

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...

Rødmer stolt over,å være på blogglisten din! Du får sende meg en mail kssa@online.no om kommentarptobleme fortsetter! Jeg sliter også på enkelte blogger.

frk. Figenschou sa...

Ja men selvsagt er dere med. Og ofte vil jeg jo kommentere på bloggene deres også...men dengang ei. Det som er litt rart er at jeg klarer kommentere på min egen blogg, til tross for ghostery. Så kanskje er problemet noe annet?

Påsken kom, sannelig

Det er påske. Jeg vet at vi har påskepynt en plass, jeg tror også jeg vet hvor. Den har ikke kommet opp på grunn av vannkopper, ikke at det ...