Ønskerubrikken

Mange, mange ganger har jeg hatt litt sånt vagt lyst til å ha en sånn rubrikk der leserne får spørre om hva de vil, og så svarer jeg, men jeg har selvinnsikt nok til å innse at jeg ikke har mange nok lesere. Eller, jeg har mange nok lesere. Men ikke nok til at det ikke blir pinlig når ingen stiller spørsmål. Men! Jeg er løsningsorientert! Så jeg stjeler spørsmål fra en ANNEN blogg sin spørsmålsrunde.
Hun svarer på et spørsmål om dagen, for hun gjør det grundig, og har ikke kommet så langt. Så det blir bare ett:
"Drömmar 2019?"
Vel, i går drømte jeg at det var jeg som hadde ansvaret for åpningsshowet på Barent Spektakel, og det ble bare så SYKT uimponerende. For jeg prøver sjelden å få til ting der det er et element av "dette kommer muligens ikke til å gå", jeg satser safe, så istedet for folk som hang i kraner og nysirkus og fyrverkeri, som jeg kanskje ikke hadde kommet i mål med og hvor skulle jeg fått tak i sånne folk, så hadde jeg en dukke, som jeg hadde stilt foran ei utstoppa ørn, sånn at det så ut som den hadde vinger. Dett var dett.

Og etter å ha lest hva hun i originalbloggen har svart, innser jeg at spørsmålet er hvilke drømmer man selv har for 2019, og sånn kan det jo selvsagt også tolkes.

Vel, jeg leste nettopp en annen blogg, og hun som skrev den hadde akkurat byttet jobb, og hadde oppdaget at hun hadde sånne sinnsyke personalrabatter, og da kjente jeg at det vil jeg også ha! Sinnsyke personalrabatter! Dét er det jeg ønsker meg her i verden. Bare den delen. Ikke den delen med en jobb.
Jeg tror faktisk ikke jeg gidder å gå inn på mer reelle drømmer for livet, for det er en så stor del av dette yrket som består av drømmer og ønsker, lønn for eksempel, og sjelden går det som man drømmer om (lønn som står i forhold til arbeidet som ønskes utført, for å fortsette med eksemplene) så jeg tror jeg bare holder meg til sinnsyke personlarabatter. Det høres jo fantastisk ut.

Jeg kommer tilbake med mer. Når hun som har fått spørsmålene kommer tilbake med mer sånn at jeg vet hvilke spørsmål leserne hennes vil at jeg skal svare på.


Ingen kommentarer:

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...