Ønskerubrikk 2

Hvordan ser den perfekte hjemmefesten ut?

Ja, ok. Dette spørsmålet er åpenbart ikke til meg. Vi hadde innflyttingsfest to år etter innflyttingen så fester er ikke helt min greie. Og hjemmefest? Hva er alternativet, å leie spisesalen på Rica Arctic? Herregud for et styr.
Jeg har ikke så mange tips å komme med her.

Men det trenger jeg kanskje ikke heller. Jeg kommer jo ikke til å bli noen festarrangør, så jeg trenger ikke følge opp. Og ingen kommer hit fordi de trenger fest-tips.
Så: den perfekt festen? Det  er den som ikke er planlagt. Det er når du istedetfor å ha gått hjem plutselig sitter på en kjøkkenbenk hos noen og drikker akevitt fra hybelglass. Og det er ikke noe stress med noe. Ikke med å ha på kjole eller ondskapsfulle sko, ikke med å ta taxi videre, ikke med å komme hjem. Man blir ikke for full, man blir ikke trøtt. Man blir ikke for lenge, man går ikke først. Kanskje er det midnattsol når man går hjemover, og verden sover. Men snart skal den stå opp. 

Ingen kommentarer:

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...