Stendig gjennom dagen veksler jeg mellom zenzenzen og drypp.

Jeg innser at sånn ett foto i timen er for de som mobilblogger. Det gjør ikke jeg. Jeg innser at det kommer til å bli litt annerledes å få se en haug med bilder i morgen som er fra gårsdagen. Altså fra i dag. Men det får dere! Det er nytt og innovativt er det! Det er bare å innse!
I morgen altså.
Nå sitter jeg i kø til skatteetaten. (takk til de som sender meg årsoppgaver en måned etter at den er datert, som innrapporterer sum som er utbetalt i 2019 som inntjent i 2018, gjett om det blir komplisert med skatten da? Hadde jeg fått den da den var datert hadde jeg enda rukket å gjøre noe med det! Satan! zen-zen-zen-zen detgårbra mildsomenvårbrisdetermeg) Dette kommer ikke med på ett foto i timen.

I går derimot, holdt jeg på å få drypp. Jeg hadde kjøpt Aftenposten Innsikt, som var litt sånn løselig innrettet mot kvinnedag og feminisme. Og dette er lederen:



Er det bare jeg som før drypp? Får dere drypp? Er det fortsatt noen som mener at for at vi skal bli glade og likestilte må kvinner oppføre seg litt mer som menn, for det er det som er BRA, og menn må finne seg i at kvinner oppfører seg mer som menn, da blir alt harmonisk og fint.
Bort med det kvinnelige! Det roter det bare til!


Ingen kommentarer:

Påsken kom, sannelig

Det er påske. Jeg vet at vi har påskepynt en plass, jeg tror også jeg vet hvor. Den har ikke kommet opp på grunn av vannkopper, ikke at det ...