Hyttemale malehytta


Nå skulle jeg vært på jobb og gjort artige ting på papir på det nye tegnekontoret mitt, men barnet er sykt og jeg og så her sitter vi da. Og delvis ligger. I våre personlige hauger av snørrpapir. 
I går kastet jeg ingenting for jeg hadde helt glemt at det var et prosjekt og jeg var jo også syk, dagene før var jeg på hytta.
Vi kom oss altså avgårde fredagen, han som skulle skysse oss var syk men stilte opp likevel, og jeg holdt avstand men både jeg og Jendor klarte å fange opp hvert vårt lille virus. Heldigvis holdt virus seg noenlunde rolig mens vi var på hytta, for vi hadde nok ikke helt innsett hvor mye som måtte skrapes. Det gjorde vi derimot ved arbeidets påbegynnelse. Herregud. Herregud. 
Så vi kom litt bakpå med malingen, særlig da forlengerskaftet brakk tvers av og vi plutselig blei i normalhøyde uten å rekke opp til krinker og kroker og raft og møn, men vi rakk to strøk på alt unntatt raftet, og det klarer seg. Jendor derimot måtte stort sett klare seg selv og får ikke gå ned til elva alene, så han syntes det var verdens kjedeligste tur.
Det syntes på en måte jeg også, bare arbeidsleir, ikke noe hyttetursaktig ved det i det hele tatt. 
Men ferdig malt. Juhu. 
Nå skal jeg bare bli ferdig med denne forkjølelsen så jeg kommer meg på jobb og livet liksom kan rulle rolig videre, uten overhengende hyttemaling og andre ekspedisjoner. 
 
 
 
Nå skal jeg gå og finne noe jeg kan kaste.
(Evt bare ligge litt til på sofaen mens jeg samtidig er syk og samtidig forsøker å underholde mitt barn som er for syk til skole men for frisk til å være stille.) 
 
 

Ferdig! Flink flink flink!

Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...