Upsennende lørdag

Vanligvis går jeg og Jendor på kafé på lørdager. I dag ville ikke Jendor fordi vi gjør det jo hver lørdag og det begynner å bli litt kjedelig og kunne vi ikke finnepå noe annet? Jeg tenkte lenge og kunne ikke finne på noe annet. 
Det skjer ikke så mye i Kirkenes. Så da gikk vi på kafé. Og så gikk vi på lekebutikken som har opphørssalg og kjøpte bursdagspresanger til alle i all overskuelig framtid. Klassen til Jendor har en sånn regel om at det bare er lov å bruke 50 kroner på presanger, det er faktisk litt vanskelig å finne en presang til den prisen. Men nå. Posen full. 

Kastet i dag: Alle linsene mine. Nå høres det ut som jeg har gått i overdrift men jeg klarer  faktisk ikke bruke linser og likvel har jeg spart på dem i tilfelle jeg får fryktlig lyst å bruke linser eller det skulle være praktisk for eksempel men det er det aldri, det vil si, det er aldri praktisk når det burde vært praktisk fordi jeg ikke klarer å gå med linser, det er som å legge et vått løv man har funnet i en sandkasse på øyet og jeg vil bare ha det bort. Og da er det ihvertfall ikkelurt å bruke linser som gikk ut i 2021. Sannsynligvis. Såh. Kastet.

Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...