Kroppen på ferie, hjernen på jobb

Nå begynner det å bli travelt, men i dag rakk jeg et møte med en kurator, en tur innom en organisasjon som har meg i arkivet sitt, for å oppdatere det der arkivet, fikk kjøpt noen bøker søstersen hadde tinget, og badet. Badinga var en njah ikke akkurat skuffelse, men det var et stort og forvirrende anlegg og det viste seg at man må ha med egen hengelås til skapet. Bra system. Men vi ble våte og lukter nå klor og det er vel det man vil ha utav det.

Virkeligheten utenfor ferien, hjemme, har begynt å dra mer og mer i meg, jeg har jo endt opp med en snekker som ikke kan snekre til tross for fagbrev og jeg har måttet styre litt med det herfra, skrive reklamasjoner, hente inn uttalelser, snakke med forbrukerrådet, og hente inn tilbud på å få fikset alt det som er galt der det trekker og renner inn vann, og såklart har han ikke engang giddet å svare på reklamasjonen, så da må jeg ta det videre, men når jeg kommer hjem må jeg også male hytta og gjøre klar en utstilling inkl alt det der med frakt og forklarer Veneziabiennalen i klartekst hvorfor de skal betale meg den avtalte summen for avtalt arbeid, i løpet av den første uka. Jeg tenker veldig mye på det når jeg går og legger meg. Faderullan altså, hvorfor kan ikke folk bare for det første gjøre en ordentlig jobb og for det andre oppføre seg. Sånn at jeg kan slappe av og bruke tiden min på sånt jeg egentlig skal bruke tiden min på.

Hjernen er med andre ord ferdig med ferien, men jeg skal nå jaggumeg leve en uke til i luksus her på Söder fordet.


Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...