Årnings

For alle som spent klikker seg inn her om morran for å finne temperaturen i Kirkenes-området, kan jeg melde om herlige ni grader i dag! Det var meldt 24 så vi er euforiske. 
Det er litt uvisst hvorfor vi fortsatt sjekker værmeldinga ettersom den ikke har stemt siden ca andre juledag, men vi gjør nå det vi da. Samtidig som vi stiller spørsmål ved praksisen. Vi er fanget. 

Jeg hadde også sånn flaks at arbeidsbuksa mi lå på verkstedet, og da slipper jeg tusle rundt i bare longsen i dag, så det var jo bra. Jeg var 98% sikker på at det var her den var, men det er de der 2 % som tøver til en arbeidsdag. 

Her er et stemningsbilde fra gårsdagen:
 

 

Det kan kanskje virke som dårlig stemning, men egentlig var den ganske bra, for nå fikk vi start på bilen. Egentlig hadde vi bare sendt en melding til vår mest tilgengelige bilekspert og spurt om ikke fire timer på motorvarme burde holdt, for det gjorde det ikke og vi fikk ikke start, og da sa vår nærmeste bilekspert men jeg kommer bort med hjelpestarteren. Og så fikk vi start. Og vår nærmeste bilekspert mente at motorvarmeren enten er ødelagt, eller at det muligens er av den typen som varmer opp kjøleveska (hadde jeg aldri hørt om) og problemet med bilen er jo at den lekker kjøleveske som en ballong i en tornebusk. Uansett har vi ikke noe effekt av den. Men med hjelpestart kom vi oss endelig til Hesseng der Postnord leverer ut sine HeltHjem!-pakker, og fikk henten en kjeledress til ungen som skal fortsette å traske langs E6 i minus tredve, til våren kommer. Så det var velbehøvd. 
Og så er det noe med det, at når jeg misliker Kirkenes på det strekeste, så kommer Kirkenes' hyggeligste mann med hjelpestarteren sin og så blir jeg litt glad i hjertet likevel. 
 
I dag har jeg over ti grader på gulvet, og det er jo bedre enn under ti, men det er litt vanskelig med så stor temperaturforskjell. Man blir kald og varm samtidig. Husverten har allerede påpekt at jeg ligger jo ikke på gulvet, men ett sted må jeg jo ha beina og det blir kaldt. 
Kommer ikke unna å ha beina på gulvet.

I dag er Jendutski ferdig på skolen klokken tolv, og da henter mormor og bringer ham på teaterskolen klokken fire med sin velfungerende bil, så da slipper jeg gå hjem så tidlig. 
Nå er det bare jeg selv som står i veien for at dette skal bli en fantastisk arbeidsdag!
 
 


2 kommentarer:

Sparkling sa...

Alltså, jag sitter i ett 20-gradigt rum och börjar frysa bara jag läser det här 🥶

frk. Figenschou sa...

ja, ingen illusjoner, selv om jeg er en über-arktisk supersame så fryser jeg og.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...