Hurra

I går, av alle verdens ting jeg aldri trodde jeg skulle komme til å gjøre, gikk jeg faktisk modell. Det hadde jeg aldri trodd jeg skulle komme til å ramle innom i hele mitt liv. Neste på lista er luksusprostituert.
Det var min veninne Siri og hennes fire venninner som hadde fått ferdig sin nye Scenariokolleksjon og som skulle ha visning på Landmark.
Og jeg hadde faktsik fantastisk gøy, og det hadde jeg hvertfall ikke trodd.
Først møtte vi opp på en frisørsalong i femtiden, og så ble hårene satt opp og ansiktene sminket, og det tok lengre tid en beregnet. Jeg var absolutt sistemann som var ferdig sminket, og det var et kvarter før selve visningen skulle begynne. Og da var jeg ikke engang på Landmark. Jeg var litt stressa akkurat da. Det var også en litt absurd opplevelse og være modellsminket med øyenstikkerblåskimrende øyenskygge opp til ørefestet, og løpe avgårde , full fart, håret rett opp, i gummistøvlene jeg har arvet av Morten og boblejakke. Folk glodde litt men det sier jeg ingenting på.
Da jeg endelitg kom til visningen var det bare å hive på seg klærne og så var vi igang.
Og det gikk ganske bra, bortsettf ra at jeg fikk en slags leamus i smilet, så munnen hoppet opp og ned, vet ikke helt hva som skjedde der. Og så tok jeg på meg et skjørt ikke bare bak-fram, men også opp-ned. Men jeg holdt på å glemme hele skjørtet så oppned er milevis mye bedre enn det.
Og så var det ganske gøy, for alle var sånn opprømte og nervøse og glade.
Og etterpå gikk jeg plutselig hjem, aner ikke hva som skjedde der, men plutselig var jeg hjemme istedetfor å være ute og være sammens med alle de hyggelige menneskene jeg hadde møtt.
Men gøy.

1 kommentar:

frk. Figenschou sa...

Bilder, ja det kan du tro jeg rakk å ta.

Fyll inn overskrift selv

Det er så deilig å ikke være så avsindig stresset mer. Det er litt som når noe som gjør veldig vondt går over. Man blir litt euforisk.  Jeg ...