Ojojoj for store overraskelsen sin

I overigår ringte jeg og purret på vaskemaskinslangen, og damen lovte at den skulle komme i går. I dag var den heller ikke kommet. Ei heller avisen min, akkurat som på mandag, fordi noen drittsekker i oppgangen min rett og slett stjeler den.
Jeg kan ikke fordra ungdommen.

Men til helgen bærer det til Stavanger, med båt, huhej!

Og på skolen snekrer jeg så det står etter. Det vil si, det gjør jeg jo slettes ikke, men jeg har iallefall saget noen planker.

3 kommentarer:

mrnils sa...

Hos oss er det den fryktelig, fryktelig gamle mannen som heter John Wayne over gangen som stjeler avisen. Han står opp grisetidlig, stjeler avisen, og så venter han til vi har kjøpt ny. Da trykker han en krøllete avis inn i postluken vår og løper og gjemmer seg.

Fru Skurk sa...

Jeg tenker at det må da gå an å lage noe lureri med ei musefelle eller noe lignende. Så ungdommen hvertfall får seg en smekk over fingrene før de får lest den stjålne avisa. Det er hvertfall på sin plass.

frk. Figenschou sa...

Jeg kjenner jeg blir helt psykodamen som banker og smeller og bråker av å bo i huset mitt.

Litt av problemet er at avisbudet bare slenger avisen inn i oppgangen, ikke legger den ved döra. Og da ser ungdommen sitt snitt.

Fyll inn overskrift selv

Det er så deilig å ikke være så avsindig stresset mer. Det er litt som når noe som gjør veldig vondt går over. Man blir litt euforisk.  Jeg ...