stavngehlg

Nå har jeg tatt båt frem og tilbake til Stavanger og det var slettes ikke festlig. Ikke selve reisetingen. Men Stavanger var overmåte festlig. Eller ikke overmåte, men over gjennomsnitt. Jeg og Silje var på maskefest, og fordi Silje skulle sminke seg ble det ikke helt tid til å lage masker, så det måtte vi gjøre på festen, og da ble min så stygg at jeg ga den til kjæresten til Silje og så laget jeg meg en sladd til meg selv og vips der var jeg igang. Eller det vil si sladden hadde jeg egentlig laget til Silje sin kjærest men siden den ble finere en min byttet jeg, og problemet da var at øyehullene ikke var der de skulle være men omtrent ute ved ørene. Og det var litt gøy. Festen var et lite, festlig karaoke-helvete, noe som passet bra for det var visst en slags Halloweenfest, men jeg slapp å karakere, da hadde jeg gitt opp og tatt med meg sladden og dratt hjem. Uansett hjalp det på at vertene hadde kjøpt inn sprit for tre tusen kroner og lagt fram "Bartenderens Guide"


I morgen skal jeg slite videre med byggverket mitt. Det er ikke helt enkelt å lage noe som er tre ganger tre ganger to og en halv meter når du bare er noe over en og en halv meter selv. Problemet er å stå øverst i gardintrappa og skru fast en lekter samtidig som du ligger på gulvet og støtter opp en plate kryssfinér som er festet i lekteren så ikke alt siger og blir skjevt. Akkurat det der er faktisk veldig veldig vanskelig og også ganske frustrerende. Men et morsomt kurs er det. Mer av det ja takk.

Ingen kommentarer:

Fyll inn overskrift selv

Det er så deilig å ikke være så avsindig stresset mer. Det er litt som når noe som gjør veldig vondt går over. Man blir litt euforisk.  Jeg ...