KJempestort byggverK

I dag har jeg kommet ganske langt med husrommtinginngangspartiet mitt. Snart skal det få dører og alt, og da kan man gå inn og ut alt hva hjertet lyster.
Akkkurat nå lyster ikke mitt eget hjerte å gå hjem, for jeg tror at den som kommer hjem først i dag må lage middag. Det har jeg ikke så lyst til, jeg vil sitte på en stol og bla i avisa og drikke vin mens Morten lager middag.
Og avisa, den kommer innimellom, iallefall oftere en slangen til vaskemaskinen, nå kommer spent om den er kommet i dag, hvis ikke må jeg vel nok en gang ringe og kjefte, og den som mailer og kjefter det er avisa, for jeg liksom ikke har vært innom med studentbevis, men det har jeg og damen tok kopi av det og alt, så jeg sendte en mail og ba dem lete litt bedre.

Og i morgen skal det lages dører. Og jeg skal svømme. Og så skal jeg besøke knekkedamen som skal knekke hodet mitt på plass en gang for alle sånn at ikke armene henger og dingler sånn.

3 kommentarer:

mrnils sa...

Sitte på stol og Drikkevin vinner alltid over Lagemat. Alltid.

frk. Figenschou sa...

Alltid.

Fru Skurk sa...

Hurra! Drikke vin på stol og bli full og ikke falle av stolen. Mye bedre enn sur frue med snurpemunn og streng panne. Men sur tante er mer moro enn prelledame. Ja.

Fyll inn overskrift selv

Det er så deilig å ikke være så avsindig stresset mer. Det er litt som når noe som gjør veldig vondt går over. Man blir litt euforisk.  Jeg ...