har: stått opp. hengt klær til tørk. ønsket meg en ny plass å bo. løftet på manualene mine. vært i butikker på søndagsåpent. morten mistet hansken sin. vært på kunstutstilling. vært på kafe. vært blodsukkersur. sendt morten opp for å rope til ungdommen i tredje. laget pannekaker. spist pannekaker. kostet oppgangen. vasket kopper- nei det var det morten som gjorde. Stekt pannekaker. moppet gulvet. Vannet blomster. ryddet. blogget. Laget en hue av et skjerf jeg ikke bruker. stått opp sent.
gledet meg litt til jul. snakket med mamma på telefonen. snakket med lomma til mamma i telefonen. sendt sms til mamma med beskjed om å skru på tastelås. Forklart henne hva allegro betyr. drukket kaffe. plukket opp en knapp fra gulvet som har ligget der i fire uker. malt. innsett at jeg får alt for mye informasjon og at det er bra jeg ikke har tv. drømt at jeg var neger og at kukluxklan var ut etter meg. forsøkt å logge meg på msnmessenger. ikke i den rekkefølgen i det hele tatt da men likevel.

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...