Oj plutselig fredag

Nå er det krumkaker som står på trappene, nærmere bestemt på min onkels kjøkkenbenk helt til han er ferdig med middagen da skal jeg låne ovnen som ikke har sånn keramisk jåletopp og sørge for at de (krumkakene) kommer seg over i fast form. Bare jeg finner krumkakejernet, jeg har lånt hodelykt av onkel men finner det ikke likevel, men nå kommer visst mamma hjem snart og da kanskje det dukker opp. Fra en veldig åpenbar plass, sikkert fra midt på kjøkkenbenken.

I morgen skal jeg være julenisse for noen venner sitt barn.
Egentlig var min lille plan å ikke si noe sånn hohoho men bare lage ulende chewbaccalyder bak masken og så stille meg inn i et hjørne og autistere, det hadde iallefall vært fryktelig morsomt for meg, men det er mulig at Kari og Bernt ville blitt genuint sure om jeg gjorde det. Men da ville iallefall Anders trodd på julenissen til sin dødsdag! Og kanskje sovet med lyset på like lenge. Så sannsynligvis skal jeg oppføre meg pent.

Til alle som har gitt meg julegaver men ikke har fått noe igjen: Leger uten grenser fikk alle pengene i år, syntes det var like greit. God Jul!

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...