mlemle

Jeg lager julegaver. Men vurderer å brenne av endel mer penger enn jeg bør på en julegave til lille mamma, fordi jeg aldri kan vite om hun egentlig blir glad for det jeg lager fordi hun sier jo uansett at oi oi det var kjempefint silje så flink du er. Man kan aldri vite. Endel av plastelinafigurene jeg lagde da jeg var fire er jo strengt ikke så fine.
Så har jeg funnet noe jeg tror hun kommer til å like og den tingen var jo selvsagt dyr. ere enn hva jeg egentlig har penger til.
Julegaver er vanskelige saker.
Jeg forsøkte å ønske meg drill av pappa men det endte i en diskusjon om verktøy fra byggvareavdelingen på europris er like bra som vanlig verktøy, eller, som jeg mener, ikke like bra. Pappa mener jeg bruker det feil. Så jeg forsøkte å trekke ønsket men vet ikke om det trengte igjennom. Det er likevel best å komme med et ønske. I fjor fikk jeg øredobber av ham og jeg har jo aldri hatt hull i ørene.
Kanskje jeg gir ham dansesko som takk for sist.

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...