Nissetrollet

På lørdag var jeg altså julenisse. Det har jeg aldri vært før.
Jeg kledde meg opp i skaller, bellinger og lukkha. Og nissemaske, det er jo tross alt ikke Julesamen som kommer. Jeg syntes selv jeg var ganske fin. Det syntes ikke Anders på ett og et halvt. Da mammaen Kari sa Se, Anders, Kem som e kommen? svarte han "Trollet."
Kari prøvde å forklare at det var Julenissen men vi endte på Nissetrollet. Han ble helt satt ut og gikk rett bort og skrudde på tven. (Det hørtes litt fælt ut, men det var vel mest fordi påknappen på tven er i andershøyde) Så vi måtte avsløre spøken og jeg tok av meg maska men det tror jeg nesten var enda skumlere.
Så fikk han en kost i en av pakkene og da fikk vi ikke i ham flere gaver, han ville bare koste og var atter i hundre etter det skumle møtet med Nissetrollet.

Nå har jeg blitt forjulet og enda er det to middager igjen med storfamilien og lillefamilien. Ofte når man har det som morsomst med alle de man ikke har sett på år og dag så kommer man på at nå må jeg dra å bake krumkaker. Eller nå må jeg dra i julelunsj. Istedetfor å gjøre alle de morsomme tingene som man tror man har kommet hjem for å gjøre.
Men nå roer det seg vel snart.

I morgen skal vi stå opp litt tidligere enn tidlig ettermiddag, kanskje tilogmed på formiddagen, og kjøre ut til Reinøysund og se på oljeomlastningen.

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...