jeppjepp

Ja da var det hjemme. Har fått hilst litt på de hyggelige menneskene og fått sne i nesnalabbene og arvet endel klær av yngste blad Figenschou-T.
Skal spise middag hos mamma men jeg er ikke sikker på om de vet at jeg er her eller om de er hjemme. Det er så stort hus.
Er egentlig innkvartert hos morten sine foreldre. Det er akksom litt rart i år for vanligvis har vi jo en egen leilighet der vi bor her i byen. Og nå er jeg jo på besøk, enten hos morten sine foreldre, eller så er jeg jo på besøk hos mamma og for jeg har jo aldri bodd her så hele jula er liksom litt sånn "vi går på besøk." Det er litt fest-lig. Men det blir jo mye kaffe og litt koffeinsjokk allerede nå på dag to.
Høy på koffein hele jula, juhu!
På lørdagen skal vi visst være hos pappa sin kjærest, det blir nok hyggelig tør jeg satse ganske mye penger på, og så skal vi visst også være hjemme hos pappa og også hos mamma. Jeg har jo ikke bil så jeg går utifra de kjører meg dit jeg skal være til ethvert tidspunkt. Eller putt meg i en drosjebil, hepp!
Har hatt et uhell med julegavene, men det kan jeg nok ikke skrive så mye mer om for man vet jo aldri hvem som leser. Det har med plastposer å gjøre.

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...