Kulturpornografi, som Camilla Konservator tørt bemerket.




Jeg hadde tenkt å skrive et skikkelig syrlig innlegg, men det slår meg at det er kanskje det det tyskerne allerede har gjort. De som har laget disse altså. Tyskere. Jeg kommer aldri til å nå opp i deres sfærer av syrlighet. Aldri.
Jeg tror de kanskje har hatt et restopplag av julenisser, eller smånisser. For det er da vitterlig en nissehue hun har på hodet. Med en slags veldig autentisk sløyfe på og en veldig autentisk lang samlig av tau i italienske farger som skal henge ned foran ansiktet?
Og pelskomager.
Jeg tenker at de har tenkt at nissen er jo nordfra og det er jo samene og, kjør på.

Nei dette går Banana Airlines en høy gang.



Disse små, søte samedukkenene, en slags Dukkebigga, selger vi nå i butikken vår. Vi ser alle en annen vei når vi går forbi dem, vi klarer ikke å forholde oss helt til dem.

1 kommentar:

ringringring sa...

verste jeg har sett! broren min fikk en samedukke til dåpen sin, den var sånn at når man la den ned lukket den øynene, og når den var på skrå så den bare skummel ut med halvlukkede øyne. jeg lurer på om det fins samme i oslo-boer? den må ha høyt hår.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...