pakkkkkkinng

Jeg pakker. Jeg gjør jo ikke annet.
Nå pakker jeg ned ting som Morten skal ta med seg til Bergen.
Vinterklær, var planen. Men her er jo bare seks grader, og meldt fire fremover, så jeg har liksom ikke så lyst å sende vinterklærne fra meg, jeg har lyst å ha dem PÅ. I går var jeg nødt å finne frem lue og votter da vi skulle en tur på puben.
Og ikke har jeg så lyst å sende fra meg sommerklær heller, det er liksom å oppgi alt håp.
Hittils har jeg altså pakket ned en sovepose og to mummikopper
Det er vel kanskje litt usikkert med den der avreisen hans og. Det har ikke landet noen fly hittil i dag tror jeg, tåka ruller tjukk rundt. Da jeg måtte ta buss fra Lakselv, viste det seg at de som skulle ha tatt det flyet sørover, måtte busse til Tromsø. For SAS hadde ikke ledige fly noen andre steder. Det rare er jo at jeg kom med det flyet som de EGENTLIG skulle tatt fra Kirkenes, det sto jo i Lakselv, som er mye nærmere enn Tromsø, ca seks timer.
Det må ha vært billigere for SAS å spare det flyet til neste dag, da. At noen må busse i ti timer og blir sure, spiller ingen rolle så lenge man har monopol.
En gang flyet ikke gikk ble alle passasjerene sendt med buss til Sariselkä for å overnatte der, for sas ville ha alle på et sted, og det var ikke hotellrom å oppdrive i Kirkenes. Selv om du VAR fra Kirkenes måtte du busses til, og netse dag, fra, Sari. Fire-fem timer det.
Og i dag ville Norwegian, som har sommerruter, busse folk til OSLO! Haha! Kirkenes-Oslo med buss! De trakk seg da de skjønte hva de holdt på med.
Det morsome i disse tilfellene er jo at folk har betalt i dyre dommer for en flybillett, og så ender de med å ta buss uansett, som ville kostet, la oss si, en god del mindre.

Åh, hvorfor bor jeg her?
( jeg tror jeg bor her for eksempel for sånne ting som at man kan se russiske sjømenn klumpe seg sammen utfor rema ettusen nede på havna, for der er det dekning på russisk nett. Man kan også møte store flokker russere oppfor huset her, i skogen på Prestefjellet, for der er det også russisk nett.)
(men er dette en god grunn i det lange løp?)

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...