Alle barn i alle land ligger nå og sover

Jeg har tenkt mer på dette med a-menneske/b-menneske. Som det a-mennesket jeg tror jeg er, går jeg og legger meg ganske tidlig. Men jeg får aldri sove. Kroppen skjønner overhodet ikke konseptet.
Den bare, Hallo!! Hva nå da?! Jeg holdt jo på med noe!
Jeg prøver å få bestemt at nå skal det ligges helt i ro og gjøres ingenting. Men det er som om jeg aldri husker hvordan det er man gjør når man sovner. Jeg må liksom finne opp kruttet hver kveld.
Og når man ikke får sove, så synes ikke jeg det er lov å stå opp. Jeg spør meg selv, i hvilken posisjon er det mest sannsynlig at jeg sovner? Sittende oppreist ved et bord mens jeg leser, eller liggende i senga med øynene igjen? Siste.
Så jeg prøver så godt jeg kan å kjede kroppen i søvn, men det tar tid og den blir sur og rastløs, før den plutselig har sovnet. Den er som et lite barn.


Det er mulig jeg skal begynne å legge meg når jeg er trøtt, istedetfor når jeg tror jeg bør. Jeg skal pøve det.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg setter på en video fra Kekkonens begravelse hvis jeg ikke får sove. Hjelper ikke det sper jeg på med et par gamle tippekamper med Arsenal.

frk. Figenschou sa...

problemet med å prøve å kjede seg i søvn i oppreist stilling er at plutselig sitter man og gjør noe helt annet, og har gjort det en stund.

solveig sa...

les katafontelelogen!

kajsa sa...

lillebrorn min hadde telefonkatalogen som underholdningslektyre en periode. stor stas va det n\r man fant n\n i kauto me opptil 7 fornavn og ingen etternavn.

frk. Figenschou sa...

og da sovna han eller?

Anonym sa...

Soving er dessuten kraftig oppskrytt!

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...