avsted

Nei men i morgen skal jeg på en workshop som jeg og en annen har stelt i stand, og båten går åtte, og jeg må pakke, men så fikk jeg en mail fra dem som skulle sende stripsene at oisann den hadde visst falt ut av systemet, og nei det går ikke an å få dem frem til i tide nei, så jeg måtte gå på clasålsen og kjøpe tretusen strips, og nå finner jeg ikke ullgenseren min for den har jeg sikkert elta i Kirkenes, og før i dag var jeg og kjøpte ti kilo tau, og i Dale har de skog som vi sikkert skal stripse og bitte, og jeg gleder meg skikkeig, så jeg har funnet frem samekniven og arbeisdklær, så nå må jeg vel bare finne ullgenseren og så har forhåpentlgvis Joar styr på resten men det tror jeg ikke og det er fint det, tror det blir stas å få koblet inn urfolksgenet.

5 kommentarer:

Einar sa...

God tur, hils Joar.

Sexy Sadie sa...

Bylivet tar knekken på lappgenet altså`?

frk. Figenschou sa...

nei, det er mer det at jeg konser og planlegger hele tiden, nå skal jeg bare la det flyte litt og se hva som skjer.

Anonym sa...

En gang i livet lærte jeg at journalistisk sett er en setning på over 20 ord uten verdi. Litterært sett fungerer det derimot glimrende. Det har jeg lært i ettertid.

rålls sa...

husk kompass

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...