I gang

I dag, etter litt mildt press, var det ryddet plass til meg på verkstedet jeg skal jobbe på.
Jeg var skikkelig skikkelig glad og klar til å begynne å jobbe, jeg hadde tilogmed holdt litt tilbake og ikke drevet juleverksted her hjemme i det hele tatt, for å forsterke jobbmoduset.
(Det kommer ikke til å gå galt i denne historien altså, alt var bare fint i hele dag)
Da jeg skulle gå avgårde skinte solen som en perfekt kaldt klar høstdag, som om dagen var en glad bekk, sandgrunnene under brua ut mot Danmarksplass, der man kan se torsk innimellom, skinte som gull, og det luktet høstløv, jeg klarer aldri å bestemme meg for om jeg synes det lukter godt eller kanskje bittelitt stygt.

Ingen andre var på verkstedet da jeg kom, med noen dukket opp etterhvert og jeg fikk kaffe og greie på at internettet var uten tau, spørsmål om jeg var læstadinaner, snakket litt om tegneserier, og jeg fikk jobbet og jobbet og tegnet og startet, og akkurat det der med at jeg fikk startet er aller viktigst. Jeg kom i gang.
Jeg kommer vel også mer igang etterhvert, jeg har bare to kvadratmeter tilgjengelig og må nok bli litt mer husvarm før jeg får orget til meg noe mer, og ikke hadde jeg med meg alt jeg trengte heller, ullundertøy for eksempel.
Det var så sinnsykt kaldt at jeg brakk en negl uten å merke det, jeg bare "oi, hvor har det blitt av den?".
Kanskje en vifte skal innkjøpes.

Og så lå det en femmer i do!
Jeg aner ikke hvordan den kom dit, men altså, jeg får meg ikke til å tisse på penger.
En femtiøring kanskje hadde gått, men ikke en femmer. Til slutt måtte jeg bare gå hjem og gå på do.
Det var deilig å få varmen i seg igjen, dessuten.

Veldig tilfreds frk Figenschou.

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...