frk.figen skjønner ikke helt hva som foregår, men tar det til etterretning

I sommer gjorde jeg et prosjekt der vi helt gratis fikk låne en låve, det var bare å koble til strømmen!
Som ikke var bare-bare, men det gikk til slutt. Enda verre var det å få koblet fra strømmen, det var et sant eventyr i flere ledd med mange emailpartnere innvolvert, til slutt var det hele endelig koblet fra, og ettersom det ikke var varme i den der låven og vi bare hadde hatt lyset på, og så kappsaga da, hadde vi brukt så lite strøm at strømselskapet endte med å betale oss penger. Altså, de hadde kalkulert strømforbruket, og da vi sa opp og sendte inn målearvlasningen hadde vi ikke brukt i nærheten av det de hadde trodd.
Så de satte inn 528 kroner på kontoen vår.
Alt vel.
Og alt vel et par måneder til.
Så får jeg en regning med inkassovarsel på 300 kroner.

Jeg skjønner det ikke helt, men det kan virke som om strømselskapet synes at når de gir meg penger, må jeg gi dem også noe. Jeg fikk en regning før sluttregningen, som jeg fikk beskjed om å se bort fra siden jeg snart kom til å få sluttregningen. Det kan virke som om de løy til meg der og jeg slett ikke skulle sett bort fra den.
Det jeg ikke helt skjønner er hvorfor de ikke da bare kunne sette inn litt mindre penger på kontoen min i utgangspunktet, istedetfor å skremme opp hele familien med inkassovarsel, men det kan virke som om de vil ha et sånt forhold der vi driver og gir hverandre penger, og det må jeg jo bare forholde meg til.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Helvettes skit-blogger!!! Nu skreiv æ enda en gang en lang kommentar, som æ prøvde å få posta først ved hjelp av blogger-konto (gikk ikke) og så ved hjelp av wordpress (gikk ikke), så nu gidd æ ikke! Søplestrøm og søpleblogspot!!!!

Å en riktig fin fredag te dæ!

Hilsen Vardøværingen! (Som åpnebart ikke får lov te å si nokka mer i bloggland)

frk. Figenschou sa...

hjelp!

Siven sa...

Joda, takk og gratulerer for firkantet strømforhold. Hvis det kan hjelpe så kan denne bloggen leses til stor morro. ;)

http://fredrik.cafe.se/show-me-the-money/

frk. Figenschou sa...

Haha!

MM sa...

Inkassovarsel er dødsskummelt. Jeg fikk det en gang, fra Lånekassen. Hadde ikke hørt fra dem i det hele tatt siden jeg avsluttet studiet, og så, plutselig, 100 000 i inkasso, tre dagers betalingsfrist og trusler om at de kom og henta det jeg måtte ha av verdi (som, på det tidspunktet, besto av en bobil fra 70-tallet med sprengt motor, så det hadde egentlig vært en lettelse, men likevel).

frk. Figenschou sa...

herregud nå kom jeg på at jeg har jo ikke fått noe faktura på mail fra strømkompaniet! som de sa de skulle sende! jaggu bra du la inn en kommentar!

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...