surfigenschou

Ok, da har jeg maskin igjen. ÅÅÅ je. Det er bra.
Den og jeg er på forelesning. Den er ikke med fordi jeg er en flink student som tar notater rett inn i et dokument, men fordi jeg er en reflekterende student som har skjønt at hele denne forelesningsserien er skit og dårlig jobb fra skolen sin side, men obligatorisk, og noe må jeg jo finne på. I tillegg sitter jeg ved døren og har signert meg inn så jeg kan gå når jeg vil.
Vi som studenter skal gå på åtte forelesninger i løpet av en termin, fra utvalget av forelesninger som gis. Det vil si at du kan velge bort de minst aktuelle.
I år gis det kun syv forelesninger, men vi må fortsatt gå på åtte av dem. Sukk.
Den jeg har gått på nå, har jeg vært på to ganger før. Begge de to foregående gangene var den obligatorisk.
På slutten skal man skrive en rapport og en analyse av en av forelesningen, og skrive hvordan den har vært aktuell for masterarbeidet ditt.
Her får jeg lyst å bruke sterke ord, men jeg må si at om skolen forventer å være aktuell for mitt masterarbeide, må den altså legge lista litt høyere.

Jaja. Iallefall er juegavene i boks. Eller i det minste på vei inn i boksen, dette går litt på hvor deltagende Posten har tenkt å være.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...