såjadaneidajoda

Nå kommer en møkkaleiliste. Til tross for at jeg for øyeblikket har en uforklarlig opptur. Kanskje det bare er endorfiner.
Jeg har ikke vært på skolen overhodet denne uken, jeg er så utrolig lei av alt maset og styringen. jeg må være friiiiii! Som fugleeeen! Jaja. Ikke sånn å forstå at vi har obligatorisk oppmøte da. Men de i klassen tror jeg er syk, for jeg har personlig obligatorisk oppmøte, bestemt av Luther. Og nå er jeg ikke der. Hvilket hanhvisnavneineinevnes later som om han synes er helt greit, men jeg henger jo tross alt rundt omkring på jobben hans hele dagen, ettersom han har hjemmekontor.
I morgen skal jeg gå på skolen, da ER det obligatorisk oppmøte, friday lecture, og det vi skal få høre, er en forelesning vi har hørt to ganger før, begge foregående ganger obligatorisk, ikke noe mer interessant nå, men de klarer ikke levere varene på den der skolen min, de hadde helt glemt at vi har åtte obligatoriske fredagsforelesninger vi skal signere oss inn på....så de arrangerer syv. Og en av dem har vi altså fått før. To ganger.

ich bin der quatshenlei von:
-at nå som jeg har bestilt alle delene til datamaskinoppgradering ser det ut som skjermkortet ryker også, og med dette flerfoldige tusen
-ræva organisering
-troll i nettdebatter
-å bli behandlet som et barnehagebarn
-ræva organisering
-skole
-at jeg aldri får tid til noe på skolen på grunn av overregulering og detaljstyring

på den annen side:
-julepynt
-nye knopper på orkideen
-jobbe hjemme
-drømte at jeg hadde kjempefin pannelugg
-fikk sjampanje i overigår mot mitt dårlige humør
-vekkerklokka jeg kjøpte som ikke virka har plutselig begynt å virke


Jeg lever i parallelle verdner.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...