HER KOMMER VI, HER KOMMER VI, HERKOMMERHERKOMMERHERKOMMER VI!

Jeg har knirkesko.

Og det er synd, for det er fine, dyre sko, men det høres ut som om jeg kommer først i et tog av folk som tygger på ballonger, hver gang jeg beveger meg innendørs.
Jeg skjømmer jo hvorfor skobutikker har vegg-til-vegg-tepper, for hadde jeg visst at jeg skulle fra Snikende Ullteppe til Skrikende Vilvette, hadde jeg jo aldri kjøpt dem.
Jeg har forsøkt å google problemet. Det finnes en milliard internettsider som har gode råd. Det første man skal gjøre er å finne ut hvor lyden kommer fra.
Hæ? den kommer fra gulvet! der skosålen møter gulvet!
Og det er det ingen av sidene som tar tak i. De snakker ivei om ødelate hæler og produksjonefeil og tungen mot innerlæret og lær mot lær, men ingen som enkelt og greit tar tak i gummisåle+bonegulv.
Tusen takk o store internett, dette er jo bare tull.

Jeg må hele tiden hindre meg selv i å stoppe og og hvese HYSJ til skoene mine.
Jeg forsøker å finne andre måter å gå på. Det hjelper å gå skikkelig sakte, men det er ikke så effektivt, det tar 73 ganger lengre tid å komme seg til verkstedet. Hopping blir for teit, men det er fristende.
Skitsko.

7 kommentarer:

A sa...

Hahaha - den likte eg :-D
"Snikende Ullteppe til Skrikende Vilvette"

Elisabeth, innerst i veien sa...

Huff, vi har sånt lite kompatibelt gølv på jobben. Utrolig irriterende. Men jeg har aldri kommet på at jeg skulle google problemet..men det høres ikke ut som det er noe vits i.

kajsa sa...

Monter step-stål under hællan, så blir du ei klakkedame istednfor.

frk. Figenschou sa...

eller bare brodda! her e jo så glatt!

Polly S Jones sa...

Ingeleivsen har små bjeller på skoene sine. Kanskje du kan sette på det i tillegg? Så er det i alle fall ingen som lurer på hvor du er

kajsa sa...

Eller du kan begynne å spille på tubaen din, kor enn du går.

frk. Figenschou sa...

eller sekkepipa, det e mer likt.

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...