årskavalkade!

Dette har hendt i 2012:
jeg har fått ny kåpe. den er veldig stor. jeg må gå kjempefort rundt når jeg har den på ellers ser jeg bitteliten ut.

jeg har begynt å sy luhkka, da gikk symaskinen gaiken. den vil bare sy julenisseskjegg og det har begrenset interesse for meg, sjøl om det er helt riktig det, at jeg har vært julenisse iført luhkka. synes likevel ikke koblingen er sterk nok. skal levere maskinen på service, i dag den dag faktisk

har oppgradert maskinen med diverse vellykkede fiksfakserier, og en utrolig mislykket: lion. nå snakker vi om macverket altså. får jeg bare si til alle som vurdere å oppgradere til lion: lion er så drit at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. skal nedgradere. vet ikke het når, ikke i dag den dag. må ha hjelp nemlig.
(hva er galt med dvalefunksjon, adobe-kompabilitet, og muligheten til å avslutte et program med rød knapp uten at det skrur seg på neste gang du skrur på maskinen, hæ, hæ, apple?)

jobber med mastereksamen, det er gøy. for da er de jo endelig meningen at man skal gjøre som man vil

spilt forholdsvis mye zelda.

spilt forholdsvis mye scrabble på nett

hatt telefontrøbbel, må levere den inn på service, aaaaargh

ja, denne burde vært høyere opp: kjøpt nye sko. ifølge ploy gjør de kåpen min mindre elegant enn den strengt tatt trenger å være. thailendere har nok ikke hørt om begrepet fornuftige sko.
fine er de og. egentlig. men nei, ikke så elegante. og de knirker noe så inni er du helvete lensmann. det er derfor alle skobutikker har vegg-til-vegg-teppe. umulig å teste knirkefeil.

mistet mye av bloggelysten

forsøkt å finne en bra frisør uten hell

administrert og orget, men ikke så mye som planlagt, for hver gang jeg logger meg inn i den svenske nettbanken min, hvilket er en tolvstegsprosess, får jeg beskjed om at jeg er logget ut fordi jeg ikke har hatt noen aktivitet på tredve minutter. ikke ante jeg at det var avtalen, at man skal sitte og logge seg inn og være aktiv hvert 29ende minutt døgnet igjennom. gud svenske nettbanker altså.

vasket kjøkkengulvet.

10 kommentarer:

Anonym sa...

2012 er jo relativt begivenhetsrikt allerede! Sy en luhkka; imponerende :)

Anonym sa...

Du e den tøffeste nissen æ har sedd i år (å kanskje i fjor?), men hvis æ hadde vært 3 år kan det hende æ hadde blitt litt redd, for æ syns du va en streng nisse!

Anonym sa...

Du e den tøffeste nissen æ har sedd i år (å kanskje i fjor?), men hvis æ hadde vært 3 år kan det hende æ hadde blitt litt redd, for æ syns du va en streng nisse!

Anonym sa...

Du, æ beklager den her dobbeltkommenteringa, men det ser ikke ut tel at æ å blogger skal bli venna igjen nånsinne...

Unknown sa...

Smart å ta årskavalkaden nå, mens du ennå husker kva som skjedde i 2012!
Luhkka, ja...den som hadde hatt ein sånn! Kva det nå enn måtte vera..?

frk. Figenschou sa...

du kan feks billedgoogle! men det er en sånn her modell jeg prøver på:
http://shop.stoorstalka.com/sami-fashion/stoorstalka-arbe-luhkka
i litt andre farger

kajsa sa...

Det e jo min luhkka. Et e skjegget og brillan som gjør dæ skummel. Nån som har et så uflidd skjegg e truanes til ka som helst.

frk. Figenschou sa...

ja, det e jo hjemme hos dåkker!


---å brillan va nu mine egne brilla!

kajsa sa...

Ja, det e liksom kombinasjon'. En me så uflidd skjegg regne man me e helt koko-loko og bare rave rundt i sin egen verdn. Men ka gjør brillan der? E man så koko-loko så hadde man ikke kunne hadd sånne brilla. Det gjør at man blir usikker, og derfor redd.

frk. Figenschou sa...

spørsmålet e vel om en med så fin luhkka kan vær HELT på bærtur.

Siden sist (som er ca 16 timer siden)

Vi har fått ny kran på badet. Den forrige brakk for noen måneder siden, men det har vært mulig å bruke den ved hjelp av en vaskeklut. (Jeg o...