ordning og reda og redde

Jeg hikker og hunden bjeffer.
Vi har ikke hund, men hun som bor over oss har. Det er en nervøs vannhund eller noe sånt. Ser ut som om den har permanent. Den heter Kino, men det betyr ikke Bio, det betyr Kaffeblandet melk. Cappuchino. Hun som eier den hadde ikke lyst å gå rundt å rope Individualkaffemelk! så hun kaller den Kino. Kino bjeffer også når the Stig hoster. Nok om det.
Vi har vært på visning.
Jeg har ikke lyst å bo på grunnplanet sjøl om det betyr at man får platting med grill rett utenfor i en grønn og fin liten buskepark. For når man går inn, har man kjøkkenbenk på stua og det er nesten den verste husløsninga jeg vet. Og tungt russisk interiør. Sånn veggseksjon og to lave sofaer.

Men Årstadal. Interessant område.
Det var jo sjølsagt der vi var på visning, jeg driver ikke med helt fri assosiasjon. Var det nødvendig å si?
Det er litt maskinelt. HER skal dere bo, vi bygger hus, vent litt, sånn, her, bo! Så alt er jo nytt og fint, men veldig likt. I ett vindu er det Pressbyrån og i det andre er det en barnehage og de er helt like og alle hus ser ut som boligblokker som kan brukes som kontorbygg eller omvendt.
Skremmende. Men interessant. Men skremmende.
Hadde vært mer interessant om det var billig.
Men ikke mindre skremmende.


sånn ser det ut. On peppeler rekvest.

3 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

For oss ikke lokalkjente kunne din nydelige beskrivelse fint ha vært akkompagnert av et ørlite illustrerende utendørsbilde.

Unknown sa...

koslig... russisk inteiør er jo interessant! Kan vera. Kanskje? Eller ikkje?

frk. Figenschou sa...

mmmnjah...ikkje?

PÃ¥sken kom, sannelig

Det er påske. Jeg vet at vi har påskepynt en plass, jeg tror også jeg vet hvor. Den har ikke kommet opp på grunn av vannkopper, ikke at det ...