Jeg pakker igjen!

Ikke fordi jeg er på tur tilbake, men fordi pappa og jeg skal på tur.
Jeg vokter gradestokken med bekymring, men jeg kan jo vokte så mye jeg vil, den tar meg ikke til etterretning. Nå er den på femten, men ifølge yr, som vi stoler blindt på, skal den opp til 21 i natt og det er ikke akkurat perfekt turvær. Tolv grader, det er perfekt turvær dit vi skal.
På enogtyve er det såpass varmt at man gjerne vil gå i kortermet og kortbeint. Da blir myggen glad.

Dessuten er jeg strengt tatt ikke vant til å gå på tur i over enogtyve grader. Hva skal man ha med? For man MÅ vel ha med ullgenser og gortex og skjerf og lue, på samme vis som man har med seg kniv og fyrstikker? Og når jeg tenker om blir det kanskje litt varmt i legghøye fjellsko som må stabiliseres med ullsokker for å oppnå ønsket skostørrelsesimitasjon, i enogyve pluss....? Har jeg overhodet andre tursko?
Hm.

Dette må jeg tenke litt på.

Om ikke så lenge kommer pappa og henter meg for at jeg skal få grave makk i myggholla. Det er den minst trivelige delen. Jeg liker forsåvidt å grave makk, det tiltaler bærplukkingsgenet mitt, men man får ikke fisk om man graver makk innhyllet i myggmiddel. Men tilogmed det gleder jeg meg til, for, vi skal på tuuuur!
Juhu!

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...