SUUUR! sursursur! !!!

Jeg er så jævla sur i dag! Jeg bare driver og krangler med folk, men jeg har jo ikke møtt et menneske enda, så det er imaginære krangler med både folk jeg kjenner og ikke kjenner. Sånne "og da skal jeg si til ham, og da svarer han sikkert mehmehmeh, den idioten, men da sier jeg, og da sier han, og da slår jeg i bordet med"-krangler. I hele dag. Fra jeg sto opp. Finstemming av enkelte krangler, utbrodering av andre, og endel improvisasjoner over folk og etater innimellom.
Det artige er at jeg er ganske konfliktsky på det personlige plan (ikke på konsument- eller borgerplan) så dette er ikke noe jeg har så mye erfaring med. Jeg takler ikke engang å høre debattprogrammer på radioen, jeg får helt krampe i hjerterota. Men i dag altså, jeg har kranglet med minst en seks-syv stykker.

Og jeg har jo ingen grunn til å være sur heller, alt er bra, huskjæresten er borte som et skår i gleden men det kanskje bare er bra. Når det nå er som det er.
Planen var å trø seg en tur ut i byen i dag men det er en viss sjanse for at det kommer til å ende med vold, så jeg vurderer å bli hjemme. Og krangle. Med alle. Alle jeg kommer til å tenke på.
For det høres jo så jævla gøy ut.

Er det lavtrykk eller? Lavtrykk i hodet iallefall.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh! Jeg har en pågående god-krangel med denne mannen som nekter å snakke med meg fordi a) han (som er fra Iran) mener at jeg ikke er norsk (antatt dialekten, for ellers ser jeg i grunnen ganske norsk ut) og b) fordi jeg er en forferdelig kvinne. Kanskje du vil ta over? Krangelen gjelder ikke utbetalt depositum fordi vi ikke blir enig om hvorvidt han har knust en kuppel på en lampe eller ikke. Jeg har bilde av lampen når han flyttet inn (da var den hel) og når han flyttet ut (da var den knust). Dette er en krangel du rett og slett ikke kan tape! Og hvis du snakker litt rask finnmarking forstår han heller ikke hva du sier og du kan derfor krydre krangelen med diverse banneord uten å risikere å være usaklig. Er du med???

frk. Figenschou sa...

æ tar den.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...