mot nord, for nord!

Jeg pakker, for i morgen reiser jeg hjem.
Eller, jeg tenker veldig mye på å pakke, men jeg gjør det kanskje ikke så bra i praksis.
Den som kjenner meg, eventuelt, den som har lest bloggen og har vage minner om innholdet, vet at jeg stort sett tilbringer hele søringsommeren, altså nordingvårenogsommerenoglittavhøsten, hjemme. Sånn omtrent juni til september.
Det er ikke så lett å få det til lengre, man må jo ha en plass å bo. Før ordna det seg, nå er det mer komplisert å få til. I år blir det to uker hjemme, hvilket faktisk forskrekker meg litt i sin minimalisme. Men sånn er det, man får ta det man får. Og det man får er forhåpentligvis endel turer hit og dit, riktignok minimalt med bærplukk, en mangel som nok vil føre til moralsk forfall litt senere på året, men igjen, man får ta det man får og jeg tror det blir mer en bra nok. Jeg gleder meg enormt, wuhu!

Og så skal jeg jo på Markomeannu, ikke bare vase rundt ved russegrensa. Så altså. Pakking. Varme klær, sovepose, mine kommager, søstersens kommager, goretexutstyr, kniv, kamera. Og så ville Kajeksa at jeg skulle ha med en overraskelse siden hun står for primus og kjølebag og telt og bil og sjåfør, jeg prøver å komme på noe lurt....
eh.....
får se hva jeg kommer over. Kikkert? Nei, den er the Stig sin. Hm.
Hvis jeg nå begynner med å finne fram kofferten så må jo det iallefall regnes som en bra start.

7 kommentarer:

Polly S Jones sa...

Kanskje vi skal lage ei liste over ting du IKKE skal pakke?

frk. Figenschou sa...

planter, pinner, tørkestativ.

Elisabeth, innerst i veien sa...

bikini

frk. Figenschou sa...

haha. ja.

Polly S Jones sa...

Håper du hadde med bikini likevel! Jeg har fulgt med på værmeldinga, og det har vært mye varmere der nord enn vestpå hvor jeg har vært!

Polly S Jones sa...

Håper du hadde med bikini likevel! Jeg har fulgt med på værmeldinga, og det har vært mye varmere der nord enn vestpå hvor jeg har vært!

frk. Figenschou sa...

det var noen dager med tyve pluss, men det holdt i massevis med shorts. Nå er det syv grader og det har det vært en stund.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...