Så hva driver hun med der nord?

Jo hun har jo vært på fisketur da. Og fisket en ikke enorm mengde fisk.
For hun satt mest ved bålet. Noen må jo gjøre det også.
Eller, det er vel ingen livsviktig oppgave men det er vel hele poenget med å dra på tur.

Jeg så forresten en stamme som en bjørn hadde kvesset klørne på. Jeg er jo litt bjørneredd men vi vet jo at det er bjørn i området og at den stort sett har holdt seg unna oss. Nå vet vi også sånn ca hvor skarpe klør den har.
Og så så jeg også en god del mengde mygg, blinding og klegg, men ikke på langt nær så mange som man kunne ha sett, så det var levelig.

Da vi dro inn igjen satt jeg i båten og så på Russland, og tenkte på det der at det er så rart at den siden av elva er Russland. Det er de andre sitt land og vi har ikke lov å være der enda det jo er spøtt likt. Man kunne jo bare kjørt båten over elva og gått i land der, på den der knausen man har sittet og sett på tusen ganger, men jo likevel ikke helt sett for den er jo på andre siden, som på grunn av sinn unaturlige utilgjengelighet blir en blindsone. Og så slo det meg, skogen som står der og lufter og anger og lukter så sterkt i den plutselige sommervarmen, lukten, den kommer jo fra Russland. Wow. For det går jo liksom ikke an, den siden finnes jo ikke. Kan man da kjenne lukten av den? Uten at det lukter russisk?
Begge deler virker umulig i mitt hode.

I kveld gikk vi en mye kortere tur, jeg og the Stig. Ikke et russisk umulig tre i sikte. Derimot fant jeg noe kobbertråd, og det var fint, for min forrige ladning forsvant i eksamensoppgaven min, og the Stig fant nesten en fin stein, men den ble underkjent, og så fant vi en udetonert granat fra krigen som vi satte pinner rundt, og så fant vi en veldig fin pinne som viste seg å være skuffende kjedelig, og så kom vi hjem til the Stig og der jeg fant boblebuksa mi.


I tillegg til alt dette har jeg truffet en omreisende kanadier jeg ikke har sett på tolv år, spist is, fått typisk dårlig kirkenesservice, OG grillet hos mamma. Helt utrolig masse ting klemt inn på kort tid. Og enda er det masse tid igjen.


Jeg går ut fra dere alle sitter og håper på bilder nå. Eller, det gjør dere jo ikke for man ser jo med en gang om det er bilder i et innlegg eller ikke. Det er jo ikke akkurat et lysbildeforedrag dette.

 det der treet jeg prata om



 det der bålet jeg passa på


litt myr




det som lyser i det fjerne er Russland. Vanligvis er jo den ene siden av et slikt foto Russland, men nå har vi kjørt inn i en bukt og har Norge på begge sider, uvanlig nok




men nå har jeg altså snudd meg mot Norge for det er jo bare denne siden som eksisterer. Hadde jeg tatt bilde av russesiden hadde bildet sett akkurat likedan ut, vi er ca midt på elva her.





Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...