og: pakking

Nå er det finvær igjen. For den som måtte være interessert i sånt. Jeg er jo det. Fjorten grader og stigende sol. Og så skal jeg på festival, der er det meldt dritvær. Så jeg tror jeg får rusle ned på fretex og se om de har noe regntøy jeg kan bruke og kaste.
Jeg vil det skal være finvær, for jeg skal jo vise frem de nye kommagbåndene mine i lekre sommerfarger.
Og så har jeg ikke lyst å drasse på min svære polarsovepose, for den er så svær, og vil man egentlig ligge i en minustredvesovepose midt på sommeren. Vil man nå det.
Hvis det har regnet hele dagen er svaret muligens ja.

Vanligvis er jeg i Kirkenes hele sommeren. Dette året ble det bare to uker. Jeg driver enda og forliker meg meg med det. Pappa sier at man må heller være glad for det man får, vi har jo vært på både den ene og andre turen. Mamma synes jeg ikke er riktig navla når jeg snakker om å flytte hjem.
Selv vet jeg ikke annet enn at jeg må finne en litt annen form på hjemmeværingen enn dette. Men det har jeg sagt før.


Ok, fretex, ha nå noe regntøy på lager da.



3 kommentarer:

Ragnhild sa...

Fann du nokka?

frk. Figenschou sa...

nei. så jeg vasker og drasser goretexutstyret mitt til evenses, og så tar forhåpentligvis langesøstra mi det med tilbake sammen med vintersoveposen min og liggeunderlaget til lillesøstra mi.

Ragnhild sa...

Lurt, heile familien i arbeid!

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...