Diverse bokstaver i en bloggpost

Skal vi se, jeg kom litt ut av det, men var det utleieobjekt g jeg skulle se på i går? Industrilokale. I grunnen perfekt. Utleier skulle se på prisen, men det han antydet var ikke så ille. I morrest fikk jeg beskjed om at de hadde bestemt seg for å pusse opp i stedet.
Så da er jeg tilbake til...nei nå har jeg kommet helt ut av det. f? e? De som var dyrest. Jeg må finne ut om de krever at jeg skal betale mva til tross for at jeg ikke er mva-pliktig, som utleieobjekt a gjør. Om det var a.
Jeg har også hørt rykter om et utleieobjekt....h. Men der er utleier litt en luring, så sannelig om jeg vet. (Det finnes forsåvidt også en i og j men der har jeg rett og slett ikke fått svar i det hele tatt.)
Jeg begynner muligens av å bli litt lei.
I helgen tror jeg det kommer til å bli endel tramping rundt i hagen for å se om det er plass til 40 kvadretmeter atelier der en plass. Men det er jo ikke bare å knipse på plass heller, og fram til da....jeg får bare vente og se hva de sier om f. Om det var f.

Update: f gikk også gaiken. Jeg hadde nær sagt, følg med, følge med! men nå er det ikke så mye mer å følge med på.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...