Kulde. Utleieobjekt 0. Is, sikkert

Barnehagen til Jendor har froset. Fråset? Fryst? Jedorias for et vanskelig ord. Jeg mener ikke at vannet har frosset/fråsset/frysset, eller, det har det vel sikkert også, så derav is, sikkert, men fyrkjelen gikk gaiken en gang i helga så nå er den under gjennomsnittlig kald. Som i "mange minusgrader" for på søndag var det minus tredve, i dag er det bare herlige minus tyve men uten fyrkjele blir det kaldt inne uansett om det er tredve eller bare minus tyve. Så får vi se om det blir en orden på det, barnehagen er så gammel at den for lengst er vedtatt nedlagt, blant annet på grunn av fyrkjelen det ikke lønner seg å akkodere noe mer med, men planen var å flytte ungene til en annen nedlagt barnehage i sommer, rive og bygge, få forsinkelser i byggeprosessen og underskudd i budsjettet og alt det der, og så flytte ungene tilbake. Håper de finner en løsning for å bli hjemmeværende frem til over sommeren er ikke noe alternativ. Hjelp.
Altså får Jendor leke barnehage hjemme i dag. Vi har ikke mange minusgrader, men sånn kjempevarmt kan jeg vel ikke skryte på oss. Så litt barnehagestemning blir det. Vi har tretten grader på badet, utenfor er det merkbart kaldere, men der vil vi ikke oss selv så vondt at vi måler og setter tall på det.
Men jeg har etterisolert! For 250 kroner! Jeg har kjøpt store fløyelsgardiner på salg og hengt i alle åpninger som ikke har dørblad, så nå er gulvtrekken på stua borte. Det har blitt dritkaldt i gangen så åpenbart hjelper det. Det trekker fortsatt sånn herlig nedover nakken om du er urutinert og setter deg ved et vindu, men det er absolutt en forbedring. På badet henger det ulltepper foran vinduene.
Joda. Det er mye som tyder på at vi må etterisolere utover ull og fløyel. Og vi har råd, det er ikke synd i oss. Men først hadde vi ikke tid, og så hadde vi ikke energi, og nå har vi ull og fløyel. Og bobleplast, på verandadøra...

Det er ikke sånn kjempevarmt på jobb heller, men jeg er jo på vei ut. Det vil si. Det dukket opp et nytt utleieobjekt, men jeg vet ikke hva jeg skal kalle det, for det er her jeg sitter nå. Det er altså før a.
Utleieobjekt 0. Her er det jo alt for lite, men så kom utleier og sa at jeg kunne få leie et rom til, nemlig kjelleren. Kjelleren er verken trivelig eller fin, eller varm, men den er et rom til her jeg er. Og man kan sette inn varmeovner. Og prisen var uslåelig. Så det må vurderes.
Opp mot utleieobjekt a. Som jeg rett og slett må gå og se på en gang til mens jeg tenker trivsel/pris/jobbmuligheter/lys, trivsel/pris/jobbmuligheter/lys, trivsel/pris/jobbmuligheter/lys.
Eller bare lytter til magefølelsen.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...