Frk Figenschou live-twitrer fra sine eskapader på leiemarkedet

Nei det gjør jeg ikke.
Men nå følger jeg opp flere spor og det er berg-og-dal-bane på kontoret.
leieobjekt a: stort! ledig! opptur! Slitent, betyr ofte billig, venter på pris. For dyrt, nedtur
leieobjekt b: for dyrt, aldri noe opptur der i gården.
leieobjekt c: får aldri sett på det da utleier til tross for lovnader i ukesvis ikke ringer tilbake for å avtale visning. Ikke tur engang altså.
leieobjekt d: stort! Fint! Billig! Perfekt! Vinduer mot to himmelretninger! Opptur, opptur, opptur! Noen andre får det for de tar hele etasjen, nedtur.
leieobjekt e: litt stort, ledig, opptur! Venter på pris. Billig, opptur! Skal skrive kontrakt, muffesn og fuffesn, nedtur.
leieobjekt f: stort, ledig, opptur! Venter på pris, venter på pris, venter på pris, kjempedyrt, nedtur.
tilbake til leieobjekt a: ber om ny pirs, får ny pris, billig, opptur! Men utleier VIL ha MVA enda utleier egentlig ikke har anledning til å kreve det, blir for dyrt, skikkelig nedtur.
Mulig dette gjelder leieobjekt f som fortsatt er aktuelt, må sjekke, og også leieobjekt g:
utleieobjekt g: sonderer, det finnes noe, det er kanskje stort, har ikke sett det enda. vet ikke pris. Håper vel på ingenting men aner selvsagt en nedtur likevel. Nå går jeg ut og leter etter utleier g som skulle være en plass og måke sne.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Viss han vil leggja på MVA, får vel du tilbake MVA - eller? Men han kan jo ikkje ta inn MVA viss han ikkje er momsregistrert!
Veldig kjekt å følgja deg i dette og! Er spent på korleis det går vidare! :-)

frk. Figenschou sa...

JEG er ikek momsregistrert, så jeg får ikke tilbake alt, en det er en mulighet til å få tilbake noe gjennom skatteoppgjøret iallefall.

Siden sist (som er ca 16 timer siden)

Vi har fått ny kran på badet. Den forrige brakk for noen måneder siden, men det har vært mulig å bruke den ved hjelp av en vaskeklut. (Jeg o...