Administrativ i arbeidstiden, rebell etter

Da kan jeg rapportere at jeg faktisk fikk gjort alt på lista mi. Det er litt uvanlig, jeg pleier å si  meg så fornøyd med meg selv atte om jeg klarer omtrent 80% og bare gi meg på det. Så da var det litt nedtur at atelieret fortsatt ikke er klart og jeg må ta en dag til med administrasjon, for i dag var det litt mindre å administrere. Men jeg skal ha en testzoom før et foredrag jeg skal ha på en skole sør i landet neste uke, og TEST er BRA!, og kan ikke utføres fra mitt internettløse atelier nr 2, og i tillegg er jo mitt internettløse atelier nr 2 et stykke fra sentralliggende strøk og the Stig har bursdag i morgen og jeg må dermed inn til sentralliggende strøk og fikse bursdagsgave. Alt i alt osv. 

I går henta vi ungen på skolen og dro rett på hytta for å se om vi fikk tatt noen krabber på spyd i det blanke, blanke havet, og ta opp en teine vi satt for tre dager siden. Egentlig er dette logistisk umulig, for i løpet av ettermiddagen skal vi også gjøre "maks 15 minutter med lekser", men mengden lekser de har hver dag tar ca 40 minutter å gjøre, som jeg, ja, det skinner igjennom, synes er latterlig mye, for det blir ingenting igjen av dagen, så i går bare bestemte vi at vi gjør ikke lekser, vi drar ut til hytta. Det er viktigere. Så da gjorde vi det. 
Vi hadde med pølsetermos og spiste middag i fjæra. Vi rodde rundt og speidet, tok ett havmonster på spyd, hadde fem i teina hvorav tre ble sluppet ut. Vi vasset rundt i blåleira etter fjærafunn. 
Vi hadde det strålende fint og jeg vil igjen kanskje bli boende her. 




Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...