Litt usikker på om jeg får til en samlende overskrift her. Eh, nei.

Det er merkbar forskjell på hvor sliten man blir etter en dag der man sitter ved datamaskinen, og en der man står og går rundt hele dagen. Og jeg blir alltid litt overrasket, for jeg synes jo ikke det er særlig slitsomt å stå. Eller gå. Bare når jeg har gjort det siden klokken 8. 

I dag har jeg bygd modell, og, eh, jeg tenkte at om jeg bygde den i 1: 25 så kunne jeg ha den på bordet, så praktisk og behagelig tross alt, enda jeg egentlig foretrekker 1: 20, og det var bra jeg gikk for bordversjonen, for den nådde taket. Fra gulvet. Jeg måtte finne en krakk for å feste taket.
Det er et ganske stort rom jeg skal forholde meg til. Med vinkler absolutt overalt og ja eller det har jo rom såklart, men med 23,6 grader her og 79, 8 grader der og jah. Ikke helt lett å få heeeeelt nøyaktig når du står på tærne på en bruskasse. 

Og mens jeg var igang med romlige forbedringer tapet jeg like greit igjen vinduene på mitt nye atelier, for det blåser stiv kuling rett inn, og det blir sikkert merker etter tapen, men ikke akkurat at de vinduene var så pene i utgangspunktet for å si det sånn. 
Jeg var også en tur innom mitt gamle atelier, mitt kontor, og er det noe som ikke er egnet til kontor så er det altså det, herregud. Nå har det vært under oppussing i flere måneder og ikke en eneste gang jeg har vært innom for å jobbe har det vært mulig å jobbe. Jeg funderer på å be om en prisreduksjon, jeg betaler jo tross alt for noe jeg ikke kan bruke, men samtidig har husverten vært grei med meg og har gitt meg en bra pris og har også lovet å ikke sette opp prisen for meg etter oppussingen. Men altså. Jeg føler at det ikke er helt innafor å ta betalt for noe som er ubrukelig. 

Og så har jeg hatt Rule Britannia på hjernen. Fordi:
Jendor: Vi skal fresn til LilleBrittania i dag.
Meg: Hæ? LilleBritannia?
Jendor: Ja! Eller....SmåBritannia?
Meg: Småbritania! Skal dåkker i Småbåthavna???
Jendor: Ja! Så æ må ha støvla.

Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...