vår vår ikke vår, osv

 Bergen var fint. Det var fint å ha litt fri fra alt som er Kirkenes. Jeg liker Bergen. Jeg har ikke noe behov for å bo der mer, men det er fint å komme dit.

Kirkenes kan også være fint, i morrest var det 17 minus og strålende sol, hvithvit snø har dekket alt. Ungene skal ha uteskole på torsdag, da skal de "lete etter vårtegn.". SUKK. Håper ikke de blir for skuffet når de ikke finner påfugler og hvitveis da. De har en lesebok som følger året, og så er det vel noen aktiviterer på det, men hvorfor kan de ikke bare få bo der de bor?
 
Jeg fortsetter å lete etter lokaler, jeg har i dag vært og sett på en kjeller uten vinduer der jeg når i taket (jeg er 1.60 høy) og ringt på at lokale som er uisloert og uten varme. Men der var det "p.t.en privatperon som mekket bil hver dag og i helgene". Hvem kan konkurrere med en privatsperson som mekker bil? Saken er: at: jeg har blitt bedt om å levere et forslag til utsmykningen på inngangspartiet til det nye regjerengskvertelet (mye e-er der!) og det er jo ikke akkurat hver gang man blir bedt om det i løpet av en livstid, så da var det bare å sprette champagnen, men det blir bare vanskeligere og vanskeligere å se for seg at dette er et forslag som blir levert, jeg kan jo ikke trylle heller. Jeg må faktisk ha en plass å jobbe. Og jeg bor i Kirkenes. Og det virker ukompatibelt. 

Men det var fint å ikke tenke på ukompatibiliteten en hel helg i Bergen. Nu: hverdag.

Kanskje ikke overflommende av vårtegn i sine 17 minus, men fint som det er!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis!

frk. Figenschou sa...

Takk!

Rødhette sa...

Oi, tøft! Lykke til i din søken! Nå må det jo snart løse seg!

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...